Как се плете терлик на една кука

Дата на публикация: 15.12.2018

Друго освен желание и време не трябва! You are commenting using your Facebook account.

Висок пълнеж с 2 наметки или двоен висок пълнеж — Преждата се намята 2 пъти върху куката, боде се в бримка от синджира или от предходния ред 4 бримки на куката.

Плетеш 7 синджира и съединяваш със залепена бримка с първия синджир, който си направила виж как се прави това в първото видео от статията синджир и залепена бримка. Здравейте, Безкрайно се радвам, че открих можещ и готов да сподели уменията си, човек.

Точно от дясно на ляво както вие казвате че плетете. Ето как изглежда на английски. Определено ще направя нова публиказия за плетенето на 2 куки, че последната една година все на една плета и малко съм занемарила плетенето на 2.

Много харесвам наметките, приблизителната дължина от центъра до края трябва да е около 18 см. Много харесвам наметките, приблизителната дължина от центъра до края трябва да е около 18 см. Залепена бримка във втория синджир от началните 3 които направихте принцесата на слоновете сезон 1 епизод 5 реда.

Залепена бримка във втория синджир от началните 3 които направихте на реда? Продължи 18 ред докъто шапката не е готова, приблизителната дължина от центъра до края трябва да е около 18 см, как се плете терлик на една кука.

Продължи 18 ред докъто шапката не е готова, приблизителната дължина от центъра до края трябва да е около 18 см.

Но след залепената бримка накрая на реда и синджира от 3 бримки пише да не се обръща.

Всичко за мен

Това че ти се получава цилиндърче е точното което трябва да ти се получи — по-скоро става конус. Направете залепена бримка в първия нисък пълнеж. Ако има нужда и аз бих направила видео, но мисля че на даденото от мен видео в предния коментар наистина се вижда как се правят терлички. Намята се един път прежда и се изплита една от бримките 3 бримки на куката.

Плетеш 1 синджир, след това направи 8 ниски пълнежа в ринга който ти е се е образувала от преди това. Можеш да го направиш и със slip stich sl st , но преди началото на всеки ред да добавяш 1 синджир и да си слагаш някакъв маркер, за да знаеш къде ти свършва предния ред.

Погледни картинката и ще видиш че самото листенце е двойно. Целта е няколко пълнежа да се изплетат заедно! Сега пак имаш 3 синджира, квадрат и т, как се плете терлик на една кука, че когато в схемата има залепени бримки в края на редовете става дума за плетки плетени в кръг, т. Погледни картинката и ще видиш че самото листенце е двойно.

Целта е няколко пълнежа да се изплетат заедно. Целта е няколко пълнежа да се изплетат заедно.

Facebook визитка

Отново изплети 2 синджира. Определено ще направя нова публиказия за плетенето на 2 куки, че последната една година все на една плета и малко съм занемарила плетенето на 2. Здравей Евгения, bobble stitch или още наричано Pop stitch идва от popcorn — пуканка може да видиш как се плете в много клипчета в youtube.

Точно от дясно на ляво както вие казвате че плетете.

Толкова много и интересни модели на шалове и шапки, та реших да попитам дали случайно ще можете да ми помогнете. Толкова много и интересни модели на шалове и шапки, как се плете терлик на една кука, та реших да попитам дали случайно ще можете да ми помогнете. Ти си написала,че Purl Stitch е моето,но не е така. Не мога да разбера как се съединяват първата и последната. Това че ти се получава цилиндърче е точното което трябва да ти се получи - по-скоро става конус. Не мога да разбера как се съединяват първата и последната.

софийска света гора спирка

Creations by Kelly

Сега плетете от другата страна на синджира, направете по 1 висок пълнеж в следващите 9 11 синджира. Примерно от вратната извивка към крайщата. Толкова много и интересни модели на шалове и шапки, та реших да попитам дали случайно ще можете да ми помогнете? Ето ти модел за най-обикновена шапка; За нея ще трябва да знаеш как се прави: Харесайте си някой модел и ако има затруднения по изплитането му, пишете и ще ви помогна.

Kelly ако може да ми обясниш някой неща и да ми пратиш видео как се плете примерно някакво интересно и доста лесно нещо ще съм ти адски благодарен!!. Та ще съм ви благодарна ако ми кажете за някой огради за селски къщи в който да има описание как се плете такава наметка? Kelly ако може да ми обясниш някой неща и да ми пратиш видео как се плете примерно някакво интересно и доста лесно нещо ще съм ти адски благодарен!!.

Та ще как се плете терлик на една кука ви благодарна ако ми кажете за някой сайт в който да има описание как се плете такава наметка.

Kelly ако може да ми обясниш някой неща и да ми пратиш видео как се плете примерно някакво интересно и доста лесно нещо ще съм ти адски благодарен!!, как се плете терлик на една кука. Плетеш 7 синджира и съединяваш със залепена бримка с първия синджир, но все ми се разминават бримките на мотивите.

Плетива с клипове, схеми и обяснения

Първи стъпки в плетенето на 1 кука. Намята се още един път и този път се изплитат две от бримките 4 бримки на куката. Kelly ако може да ми обясниш някой неща и да ми пратиш видео как се плете примерно някакво интересно и доста лесно нещо ще съм ти адски благодарен!!!

Когато започвате ред с висок пълнеж с 2 наметки направете три синджира преди 1ият висок пълнеж.

И наистина е лесно, защото самите редове се обръщат и никъде не се съединяват. Виж на 4 страница има Finishing, само да има някой да го обясни на разбираем език, само да има някой да го обясни на разбираем език. Да лесно е,но не знам какво точно да оплета.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
25.12.2018 в 08:47 Океан:
Не знам просто досто тругно ми изглежда това с шала. А вярно ли е,че на две куки се плете по-лесно и че така плетките стават по-пухкави и дебели за зимата например?

04.01.2019 в 19:32 Вардан:
След това плетете нагоре спираловидно като във всяка бримка плетете само по 1 пълнеж и така до см.