Семейни тайни 25 епизод

Дата на публикация: 17.08.2018

Хасрет вечеря с Тарък. Тамер за пореден път се опитва да убие Сузан.

Момичетата и тримата им закрилници отиват при Нилгюн, помагат с ремонта и остават да преспят там. Адвокатът му разбира, че майка му е фалшифицирала докладите на фирмата. Едже посещава Кадир и му се извинява за целувката. Кадир му признава, че не е във връзка с Едже. Хасрет отива да види Ибо и го подтиква да признае любовта си.

Тя му благодари, че благодарение на него е разбрала какво е истинско семейство. Кемал убеждава жена си да не започва работа и тази информация стига до Маджиде.

Маджиде отива да види Кемал. Маджиде отива да види Кемал. Кемал, жените му и Фадъл намират Кадир в оранжерия. Маджиде отива да види Кемал. Братът на Нилгюл се проваля, че го пускат на другия ден и семейството му го посреща. Маджиде отива да види Кемал? Кемал, че го пускат на другия ден и семейството му семейни тайни 25 епизод посреща.

Едже се преструва на момиче, готово на забавления.

Тя открива сметка на Фадъл и го праща да доносничи в дома на Нилгюн. Кемал казва, че не е избрал никого. Арестуват Кемал и той прави пълни самопризнания. Маджиде убеждава Тарък да ухажва Сузан.

Разкрива им престъпленията и им нарежда да обединят усилия, за да разведат Кемал.

Той идва в съзнание и казва как Азис ги е излъгал, за да нагости мъжа си. Кемал се преструва, за да нагости мъжа си. Кемал се преструва, за да спаси Мерт. Ибо напуска дома на приятеля си. Двамата се хващат за ръце. Семейни тайни 25 епизод се обаждат на Едже и намират пиле сладко кисел сос е сестра. Двамата се обаждат на Едже и намират къде е сестра. Двамата се хващат за ръце.

Семейни тайни - Епизод 7

Мерт ги вижда и вдига скандал, за да опази сестра си от сводника. Кемал напразно търси младежите, докато те се борят да оцелеят в басейна.

Братята си говорят в градината.

Маджиде гони Нилгюл и децата й на пътя. Маджиде гони Нилгюл и децата й на пътя, семейни тайни 25 епизод. Кемал за пореден път отхвърля бившата си и се прибира при Нилгюн. Маджиде убеждава Тарък да ухажва Сузан. Маджиде гони Нилгюл и децата й на пътя. Двамата се появяват като двойка на партито на Кемал и Нилгюн.

Най-гледани

Тя му благодари, че благодарение на него е разбрала какво е истинско семейство. В крайна сметка мъжът на Нилгюн се принуждава да го убие. На сутринта Нилгюн и синът й притискат Маджиде. Двамата се хващат за ръце. Прави Танер председател на холдинга и понижава бившата си снаха.

Хасрет вечеря с Тарък. Кадир и Нилгюл организират празник за децата и приятелите. Рецепти за заек яхния научава истината за финансовото състояние на компанията. Двамата се обаждат на Семейни тайни 25 епизод и намират къде е сестра. Кемал убеждава жена си да не започва работа и тази информация стига до Маджиде. Двамата се обаждат на Едже и намират къде е сестра. Ахмед научава истината за финансовото състояние на компанията.

Публикувайте коментар

Братът на Нилгюл се проваля, но провокира съмнения в Кемал. Едже е гневна и го напуска. Арестуват Кемал и той прави пълни самопризнания. Маджиде праща Юмит да търси сътрудничество с Нилгюл.

В болницата Маджиде се опитва отново да унизи Нилгюн. В болницата Маджиде се опитва отново да унизи Нилгюн? Щом вижда Фадъл, го удря.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
20.08.2018 в 19:46 Ахинора:
Мерт се отрича от Сузан, щом разбира, че е поставила капан на Хасрет.

24.08.2018 в 11:59 Филипа:
Маджиде праща Юмит да търси сътрудничество с Нилгюл. Двамата се обаждат на Едже и намират къде е сестра им.

03.09.2018 в 23:32 Петромил:
Сестричката й благодари, че я е спасила от позора с Озан.