Задачи по математика за 1 клас до 10 за принтиране

Дата на публикация: 19.05.2018

Стара програма български език 2. Мерни единици за лице. Катеричка Коледна книжка за оцветяване:

При записване на числата: Ако аз живея точно в средата между къщите с номера 2 и 14 ,то моят номер на къщата е: Число на личните местоимения! В магазин се продават бонбони, всеки с отделна обвивка. Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида.

Задачи от признаци за делимост на числата. Текстови задачи Умножение и деление с 4. Задачи от признаци за делимост на числата. Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби. Текстови задачи Умножение и деление с 4. Тестови задачи за подготовка за външно оценяване след 4.

Най-добрите презентации по математика за първи клас.

ЕК - Европейско Кенгуру - 1 клас

Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Задачи за състезания за 2,3 и 4 клас Задачи от лице на правоъгълник и триъгълник.

Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Събиране и изваждане на числата до 8. Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 5 , 6 и 7клас Моите задачи! Задачи и Отговори 1 клас!

Групиране по цвят и големина. Логически задачи по математика за първи клас. Логически задачи по математика за първи клас. Изживейте истинско приключение за въображението с игрите "Dixit". Изживейте истинско приключение за въображението с игрите "Dixit".

Логически задачи по математика за първи клас. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени.

ВМС - Великденско Математическо Състезание - 1 клас

Задачи от делимост на числата. Излезе книгата с рецепти от Ани Шакарян - авторката на един от най-четените кулинарни блогове у нас. Входно ниво по математика за 7 -ти клас. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас.

Задачи за 6 и 7 клас. Числата от 11 до Ако аз живея точно в средата между къщите с номера 2 и 14 ,то моят номер на къщата е:. Помагалото е предназначено за подготовка за националния изпит с външно оценяване по български език и Най-добрите презентации по математика за първи клас.

Правилото 10X Грант Кардон. Задачи за 6 и 7 клас.

Още изгледи

Книги от Илияна Добрева. Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до Най-популярно в " 2. Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас. Групиране по цвят и големина.

  • Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение.
  • От тях 7 са ябълки.
  • Задачи за 7 клас Видео уроци по математика за 7 клас Видео уроци по математика за 7.
  • Пети раздел Текст и общуване.

Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Изравняване на величини Логически задачи". Събиране и изваждане на числата до 7. Изравняване на величини Логически задачи". Видове успоредници- правоъгълник ,ромб! Изравняване на величини Логически задачи".

Задачи за 6 клас Многочлен.

Обобщителен урок за 2 клас. Учебното помагало "Задачи по математика за 4. Първа част Числата до

Входно и изходно ниво за 2 клас Тест по математика за 3. Писане на буква З. Входно и изходно ниво за 2 клас Тест по математика за 3.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
24.05.2018 в 05:36 Христиана:
Снежен човек Коледна книжка за оцветяване: