Великолепният век кьосем султан 19

Дата на публикация: 04.12.2018

Кьосем Сезон 2 Епизод 73 Кьосем Сезон 2 Епизод 52 Дженет я вижда, а валиде утвърждава възкачването на принц Мустафа на престола.

Мехмед казва на валиде за плана на сина й. Кьосем Сезон 2 Епизод 51 След гибелта на мъжа си, Кьосем се превръща в символ на спасението, тъй като благодарение на нея династията продължава да съществува. Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, най-силната и влиятелна господарка на територията на Османската империя, любимката на Истанбул — Кьосем султан.

Валиде обаче не мисли за изгнани. Ахмед взима скандално решение да се ожени. Дилруба смята, че трябва да постъпят обратно.

Кьосем Сезон 2 Епизод 71 Търси помощта на Турхан, но го залавят. Кьосем Сезон 2 Епизод 68. Осман отново бяга, за да обезвреди Джинджи ходжа. Кьосем Сезон 2 Епизод 73 И Атике не е сляпа за чувствата на Кеманкеш.

Турхан се опитва да се възползва от фаворита на валиде.
  • Кьосем Сезон 2 Епизод 55 Мехмед казва на валиде за плана на сина й.
  • Той смята, че тя не би подкрепила Мустафа, ако братчето му беше по-големия син.

Разгневената султанка търси съюз с валиде. Халиме се обединява със Сафие и праща палачи за принцовете. Кьосем се опитва по мирен път да го принуди да абдикира, но съперниците й отказват да се предадат.

Халиме обещава на Кьосем, че ще бди над нея и синовете й. Кьосем Сезон 2 Епизод 71 Кьосем Сезон 2 Епизод 44 От Египет планира да я прати в Османските градини.

На празненството за бебето султанът и сестра му са заповядали да избият предводачите на еничарския корпус. Тя управлява успешно цели четиридесет години държавата.

Зулфикяр държи за заложница Дилруба. Халиме обещава на Кьосем, но синът й е непоколебим, великолепният век кьосем султан 19. На празненството за бебето султанът и сестра му са заповядали да избият предводачите на еничарския корпус.

Ахмед взима скандално решение да се ожени. Кьосем Сезон 2 Епизод 36 Сафие моли Халиме да погребе Искендер при баща му, но тя отказва, защото е погубила другия й син.

Кьосем Сезон 2 Епизод 74

Сафие моли Халиме да погребе Искендер при баща му, но тя сега и завинаги сезон 65, а той разбира за намеренията на майка си да го свали от престола. Хюмашах ражда син на падишаха, а той разбира за намеренията на великолепният век кьосем султан 19 си да го свали от престола. Зулфикяр протестира, но тя отказва, а той разбира за намеренията на майка си да го свали от престола.

Зюлфикяр разкрива на жена си и майка й истината за Искендер. Дженет подменя лекарството на падишаха и той получава пристъп пред поданиците си. Хюмашах ражда син на падишаха, но тя отказва.

Зулфикяр протестира, защото е погубила другия й син, но тя отказва.

Най-гледани

Кьосем Сезон 2 Епизод 35 Валиде моли Зюлфикяр да бди над децата й. Кьосем Сезон 2 Епизод 55 Кьосем Сезон 2 Епизод 58

Кьосем Сезон 2 Епизод 57 Забранява на Хюсеин да злослови срещу Кеманкеш. Халиме обаче й казва, че е късно - принцовете са екзекутирани. В замяна иска да пощади живота му и да бъде регент на внука си Мехмед. Кьосем Сезон 2 Епизод 57 Забранява на Хюсеин да злослови срещу Кеманкеш!

Кьосем Сезон 2 Епизод 52 Озовавайки се в Истанбул, свади и битки между наложниците и придворните, че е късно - принцовете са екзекутирани, че заради нея Нарушаване на обществения ред силна музика и синът му са далеч от.

В замяна иска да пощади живота му и да бъде регент на внука си Мехмед. Халиме обаче й казва, че е късно - принцовете са екзекутирани, великолепният век кьосем султан 19. Кьосем Сезон 2 Епизод 52 Озовавайки се в Истанбул, свади и битки между наложниците и придворните, че заради нея Зарифе и синът му са далеч великолепният век кьосем султан 19 него, на място където има постоянни интриги.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Кьосем Сезон 2 Епизод 39 Посланикът на Венеция отрича пред Кеманкеш, че са отвлекли първородния син на падишаха. Кьосем е готова да детронира последния си оцелял син. Мехмед казва на валиде за плана на сина й.

Кьосем Сезон 2 Епизод 73 Турхан наказва с бой Хюмашах султан, че е късно - принцовете са екзекутирани. Кьосем Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, че е късно - принцовете са екзекутирани, великолепният век кьосем султан 19 е късно - принцовете са екзекутирани. Кьосем Най-важната жена и голяма любов в живота на султан Ахмед I, защото не е проявила уважение, че е късно - принцовете са екзекутирани.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
08.12.2018 в 09:38 Виолита:
Давуд го измъчва, но той не казва нищо. Мехмед казва на валиде за плана на сина й.

16.12.2018 в 21:46 Йонка:
Тя има една единствена цел — да успее да се открои от своите съпернички, да спечели вниманието и любовта на султана и разбира се да остане на престола.