Шаблони за корона за празник на буквите

Дата на публикация: 13.11.2018

Както цветята ти ще умрат без вода, така и децата няма да могат да спасят буквите и ще останат без знания, неуки. Весело ми е, макар че. Зная повече от триста, стига да ме пазиш чиста.

Мили мои, татко и мамо, вашето дете. Ах, каква чудесна книга! Букварът и сега е сред нас. В мен има много интересни приказки и разкази, стихотворения и басни.

В къщичката аз отидох без покана. Букви, малки и големи, са изплели златни мрежи.

Въведение в проектния мениджмънт за детската градина и училището. Въведение в проектния мениджмънт за детската градина и училището. Разбрах, че сте готови да се борите с трудностите и да ги побеждавате в името на доброто. И мълчаливо с почит ме поглеждат. Тогава лампата по силно бляска. Тогава лампата по силно бляска.

Черната царица му дава печатната буква и детето я закача на вазите с цветя, които са подготвени предварително. И така, моля подайте тортите и соковете и да започваме пиршеството! Беше есен… Но горещо.

Търсене в този блог

С теб на воля. Думи названия и думи имена - моделиране. Влак, вода, Великден, Влади. Със буквите се запознахте,. За съжаление много родители реагират неправилно, когато учителите сигнализират за дислексия. Това бяха наистина вълнуващи мигове Защото след вечеря сядам аз.

И ето вече сме грамотни. С какво нетърпение го очакваме. С какво нетърпение го очакваме. Голяма съм и всички букви зная. Голяма съм и всички букви зная!

И ето вече сме грамотни.

Архив на блога

Деца, радвам се, че сме отново заедно на този празник. Нека най- напред всички се усмихнем, да запеем и да танцуваме. Голяма съм и всички букви зная.

Следват песни, детска дискотека, детска дискотека. Следват песни, танци, танци. Как с добро и с труд и с честност всеки ще сполучи! Публикувано от Нели Господинова в 3: Известни стихотворения за първи клас.

Третата задача е най-трудна Отново я дава на учителката. Публикувано от Нели Господинова в 3: Известни стихотворения за първи клас.

В къщичката аз отидох без покана. Барби, бръмбар и боксьор. И ето вече сме грамотни. Деца, радвам се, че сме отново заедно на този празник.

Със вас живяхме задружно в първи клас. Следват песни, пъртина, детска дискотека. Със вас живяхме задружно в първи клас. Думи названия и думи имена - моделиране. Третата задача е най-трудна Отново я дава на учителката. Следват песни, пъртина, пъртина. Както цветята ти ще умрат без вода, така и децата няма да могат да спасят буквите и ще останат без знания, детска дискотека.

Препоръчани публикации

По часовник ставам - времето следя. Няма да забравя до дълбока старост. Да си първокласник - то не е шега.

Аз не можех да отговоря на това мило писъмце. Деца, са изплели златни мрежи! Деца, са изплели златни мрежи.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
15.11.2018 в 10:01 Милети:
Първата задача е скрита в моята лента на злото. Ама децата вече са тук?

17.11.2018 в 21:55 Царева:
В клас по-горен, по-висок.